fbpx

Vakuutusvirkailija TM-Vakuutusvälitys Oy (Haku päättynyt)

 

Hallitsetko vakuutusalan vahinkoasioiden hoidon? Pidätkö asiakaspalvelusta ja vakuutustuotteiden parissa työskentelystä?  

Tule TM-Vakuutusvälitys Oy:lle vakuutusvirkailijaksi 


Millainen työ on kyseessä?
 

Etsimme Järvenpäähän vakuutushenkilöä/korvauskäsittelijää vakuutus- ja vahinkoasioiden hoitotiimiin huolehtimaan monipuolisesta asiakaspalvelusta. 
Työpäiväsi pitävät sisällään asiakkaidemme vahinkoasioiden hoitoa; vakuutustietojen päivittämistä, vakuutuskirjojen ja laskujen lähetyksiä sekä hoitopalkkioiden laskutusta. Olet tärkeä tuki vakuutusmeklareillemme ja osallistut myös aktiivisesti pienvakuuttamiseen. Palvelet asiakkaitamme niin sähköpostin kuin puhelimen välityksellä luontevasti luoden heille miellyttävän asiointikokemuksen. 

Millainen yritys on TM-Vakuutusvälitys?

TM-Vakuutusvälitys Oy on Järvenpäässä liki 20 vuotta toiminut vakuutusmeklaritoimisto. Työtämme on etsiä toimeksiannosta asiakasyrityksillemme vakuutusturvaa vakuutusmarkkinoilta kustannustehokkaaseen hintaan. Asiakkaitamme ovat etupäässä taloyhtiöt ja pk-yritykset, joiden vakuutuskilpailutukset, vahinkoneuvonnan, vahinkokartoitukset ja hoitopalvelut hoidamme heidän puolestaan. Lue lisää http://tm-vakuutusvalitys.net/

Mitä toivomme sinulta?

Olet jo työskennellyt vakuutusyrityksen asiakaspalvelussa ja tunnet alaa tai sinulla on vakuutusalan merkonomi/tradenomi koulutus. Sinulla on kokemusta esinevahinkoasioiden hoidosta ja tietämystä tapaturmavakuutuksista, vastuuvahingoista sekä kiinteistövakuutuksista. Olet myös kiinnostunut oppimaan lisää eri vakuutusyhtiöiden tuotteista.

Asiakaspalvelu sujuu sinulta luontevasti ja omaat tiimityöhön soveltuvaa sosiaalisuutta ja joustavuutta. Olet myös kykenevä itsenäiseen tarkkuutta vaativaan työskentelyyn. 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle energisen ja kannustavan työilmapiirin sekä monipuolisen tekijänsä näköisen työnkuvan. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja käytettäviin ohjelmiin sekä kilpailukykyisen palkan (palkkahaitari 2300 - 2700 e/kk + bonukset).  Kiinnostuksesi mukaan sinulla on mahdollisuus kouluttautua työn ohella vakuutusmeklariksi. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työssä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta!

Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja otamme sinuun yhteyttä pikapikaa. Ensimmäinen haastattelu käydään verkkohaastatteluna, jonka jälkeen saatat saada kutsun jatkohaastatteluun. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos mielessäsi heräsi kysymyksiä tai haluat jutella työtehtävästä lisää, ota rohkeasti yhteyttä rekrytointia hoitavaan Henkilöstöpalvelu Heimoon, Mari Heino vastaa kysymyksiisi mielellään. Hänet tavoitat arkisin klo 8–16 numerosta 044 777 5108 tai sähköpostilla mari.heino@hpheimo.fi

 

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.