fbpx

Kiinteistönhoitaja (Haku päättynyt)

Kiinnostaako sinua työskentely kiinteistöhuollon parissa ? Nautitko asiakaspalvelusta ja haluat nähdä kättesi jäljen?

Etsimme asiakkaallemme positiivista ja toimeen tarttuvaa tekijää

Kiinteistönhoitajan tehtävään Tikkurilaan ja lähialueille.


Millainen työ on kyseessä?

Kyseessä on kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Työpäiväsi koostuvat kiinteistöjen pienkorjauksista, huoltotehtävistä sekä ulkoalueiden hoidosta. Työaikasi on pääsääntöisesti arkisin 7 - 15:30, mutta kokemuksen kartuttua arvostamme valmiutta osallistua huoltopäivystykseen. 

Kenelle työ sopii?

Sinulla saattaa olla jo kokemusta kiinteistöhuollon tehtävistä tai alan koulutus takataskussasi. Sinulla on B-ajokortti, olet asiakaspalveluhenkinen, suomenkielellä toimeen tuleva ja sinulla on halua oppia ja kehittää itseäsi työssäsi. Pidät ulkona työskentelystä, tartut toimeen kuin toimeen ja olet ajoissa työmaalla säässä kuin säässä. 

Laskemme eduksesi, jos sinulla on kiinteistökoneiden käyttökokemus (Kramer, Wille) sekä auraustaito.


Miksi kannattaa hakea?

Sinun kannattaa hakea tätä työtehtävää, jos sinua kiinnostaa työt mukavassa, mutkattomassa kiinteistöpalvelualan yrityksessä. Työyhteisössä työskentelee kymmenkunta kiinteistöhuollon ammattilaista - Saat hyvän tiimin tuen. Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta osaavalla tekijällä on mahdollisuus työllistyä jatkossa asiakasyrityksemme kirjoille. Tässä työssä palkkasi muodostuu Kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan (alk.11,24 € / tunti ) riippuen kokemuksestasi ja koulutuksestasi.  

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

Hae tehtävään toimittamalla hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta osoitteessa www.hpheimo.fi  Kerrothan meille avainosaamisesi ja ammatilliset onnistumisesi. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo mahdollisine suosittelijoineen ja palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Mari Heino, mari.heino@hpheimo.fi puh. 044 777 5108.