fbpx

Särmääjä (Haku päättynyt)


Etsimme Kangasalle särmääjää pitkän linjan metallialan yritykseen. Voit olla kehityskelpoinen urasi aloitteleva särmääjä tai kokenut konkari. Tärkeintä kuitenkin on aito kiinnostus metallialaa kohtaan sekä halu kehittyä työtehtävissä. Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu levyjen leikkaus, kierteytys, särmäys ja hitsaus. TIG- ja MIG hitsaus ovat pääasialliset hitsausmenetelmät. Työkielenä suomi tai englanti.

Sinulle tarjotaan vakituista työpaikkaa hyvässä työyhteisössä ja palkkasi asettuu osaamisesi pohjalta haarukkaan 15-20e/h. Työsuhde alkaa 6 kuukauden vuokratyösuhteena, jonka jälkeen voit jatkaa yrityksen palkkalistoilla toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian työpaikkailmoituksen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Heino, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5105. 

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.