fbpx

Varastotyöntekijä (Haku päättynyt)

Etsimme Tampereelle Hervantaan varastotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 


Työnkuvaasi kuuluu monipuoliset varastotyöt mm. tavaroiden vastaanotto, keräily ja lähettäminen. Lisäksi pääset työskentelemään kokoonpanossa ja tavaroiden pakkaajana. Tehtävässä pärjäät oma-aloitteisella ja reipaalla työskentelytavalla. Hallitset myös kiireen. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja työ on arkisin tehtävää päivätyötä 37,5h/vko. 


Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan vakavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä. Pääset työskentelemään mukavassa työyhteisössä ja saat kattavan perehdytyksen.

Toivomme hakijalta voimassaolevaa trukkikorttia, C-ajokorttia ja valmiutta vuorotyöhön sekä hyvää fyysistä kuntoa. 

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian työpaikkailmoituksen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Heino, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5105. 

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.