fbpx

Rakennuspeltiseppä (Haku päättynyt)

Haemme asiakkaallemme, Suomen johtavalle ränni-, katto- ja salaojaremonttien toteuttajalle, vakituiseen työhön rakennuspeltiseppää itäiselle Uudellemaalle

Työtehtäviisi kuuluu kattoremonttikohteiden viimeistelytyöt, piipun pellitykset, listoitukset sekä kouruasennukset. Toivomme, että olet motivoitunut tekijä ja innokas oppimaan uutta. Tartut työhön ja teet sen laadukkaasti loppuun saakka. Sinulla on hyvä fyysinen kunto, työkalut pysyvät kädessä, etkä pelkää korkeita paikkoja. Työssä tarvitset mielellään rakennusalan- tai tuotannon työkokemusta peltisepän töistä. Voit olla myös urasi alussa oleva tulevaisuuden lupaus! C-kortti on välttämätön tässä tehtävässä.

Palkka on miehen mukainen ja kyvykkäille tekijöille riittää myös vastuuta kasvavassa yrityksessä.

Kiinnostuitko? Ole nopea ja täytä hakemus kyseisen ilmoituksen kautta. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien kavereiden löydyttyä! 

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Rajakorpi-Hyvönen, 044 777 5114, paivi.rajakorpi-hyvonen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.