fbpx

Asiakaspalvelija (Haku päättynyt)

Haluatko olla osana puutarha-alan työyhteisöä? Oletko kiinnostunut asiakaspalvelusta ja tilausten käsittelemisestä?

Etsimme asiakkaallemme positiivista ja toimeen tarttuvaa tekijää

asiakaspalvelijan tehtävään 

Kyseessä on kokoaikainen, määräaikainen työsuhde syyskuulle 2023, joka alkaa vuokratyösuhteena Henkilöstöpalvelu Heimon ja työntekijän välillä. Tehtävässä on mahdollisuus syksyllä vakinaistua suoraan asiakasyrityksemme. Työ tapahtuu arkipäivisin klo 8 – 16  ja yrityksen toimitilat sijaitsevat Vantaalla.

Mistä työpäiväsi koostuu ?

Vastaat ennenkaikkea asiakaspalvelusta, tilausten vastaanottamisesta, tallentamisesta käytössä olevaan SAP-toiminnanohjausjärjestelmään, reklamaatioista sekä toimitusten valvonnasta. Tilaukset hoituvat pääosin sähköpostilla, mutta sesonkiaikaan puhelinpalvelu on tärkeä osa asiakaspalvelutyötäsi. Työtehtäviin kuuluvat myös muut tukkukaupan toimistotehtävät. Asiakaspalvelu tekee tärkeää yhteistyötä muiden osastojen kanssa, joten olet tärkeä osa kokonaisuutta.

Mitä sinulta toivomme?

  • Positiivista asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Joustavuutta työtehtävien suhteen
  • tarkkuutta ja täsmällisyyttä
  • Riittäviä tietoteknisiä taitoja mm. excel
  • Kiinnostusta ja avoimuutta uusiin tehtäviin ja tuotteisiin
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista, ruotsin kieli plussaa
  • SAP toiminnanohjausjärjestelmän käyttökokemuksen sekä puutarha-alan tuotteiden tuntemuksen katsomme eduksesi

Tarjoamme sinulle työpaikan mahtavassa työyhteisössä, jossa sinut perehdytetään tehtäviisi, vaihtelevan ja monipuolisen työn sekä mahdollisuuden oppia joka päivä uutta!

Kiinnostuitko? Hae tehtävään toimittamalla hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta osoitteessa www.hpheimo.fi  Kerrothan meille avainosaamisesi ja ammatilliset onnistumisesi. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo mahdollisine suosittelijoineen ja palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Mari Heino, mari.heino@hpheimo.fi puh. 044 777 5108.