fbpx

Lounaskahvilan työntekijä (Haku päättynyt)

Kiinnostaako sinua työskentely lounaskahvilassa? Nautitko sinä asiakaskohtaamisista ja haluat työllistyä perheyritykseen, jossa ruoan laatu on kunnia-asia? Hae lounas-kahvilan työntekijäksi!


Millainen työ on kyseessä?
Etsimme nyt asiakkaallemme asiakspalvelusta nauttivaa sekä iloista työntekijää. 

Lounas-kahvilan työntekijänä pidät huolen mm. että sali on viihtyisä, ruokaa on riittävästi ja asiakkaat toivotetaan tervetulleiksi.
Lounaskahvila on auki maanantaista lauantaihin, jolloin tarjoillaan herkullista lounasta. Viikonloppuisin voi olla lisäksi tarjolla pitopalvelukeikkoja.

Kenelle työ sopii?

Lounaskahvilan työntekijäksi toivomme, että sinulla on koulutus tai aikaisempaa ravintola-alan kokemusta. Hygieniapassi olisi hyvä olla. Tärkeintä kuitenkin on, että sinulla on aurinkoinen ja reipas asenne sekä motivaatio kunnossa.

Miksi kannattaa hakea?

Tätä työtehtävää kannattaa jos sinua kiinnostaa työt Lahden yhdessä suosituimmista lounaravintoloista ja sinua kiinnostaa työt lounaskahvilassa.


Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

Tässä työssä palkkasi on MaRan TES:n mukainen eli alkaen 10,55 € / h riippuen sinun aikaisemmasta kokemuksesta.

Tuemme kaikissa työelämän tilanteissa, ja määräaikaisuuden loppuessa autamme sinua löytämään uuden työpaikan.

Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, jos sinulla on kysyttävää.

Meillä kysymyksiisi vastaavat aina aidot ihmiset, jotka ovat tukenasi koko työsuhteen elinkaaren ajan.

Hyvät työterveyspalvelut.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti! 

Hae tehtävää toimittamalla hakemuksesi ensi tilassa alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja palkkatoiveesi. Lisätietoa tästä työstä antaa Oskari Lindeman, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, oskari.lindeman@hpheimo.fi, 044 777 5103

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.