fbpx

Työstökoneasentaja CNC Maint-Tech (Haku päättynyt)

Kiinnostaako sinua työskentely konepajateollisuuden tuotantolaitteiden huollon parissa? Haluatko liittyä mukaan ammattitaitoiseen ja vankkaan huoltotiimiin ?

Tule CNC Maint Tech Oy:lle työstökoneasentajaksi/huoltoteknikoksi

Millainen työ on kyseessä?

Työskentelet osana huoltotiimiä. Päiväsi koostuu mm. monipuolisista asiakaskohteissa suoritettavista CNC- ja työstökoneiden korjaus ja huoltotoimenpiteistä sekä laitteiden modernisointitehtävistä. Työpäivien pituus vaihtelee, mutta projektikohteita lukuun ottamatta, yöksi päässee aina kotiin.

Kenelle työ sopii?

Tykkäät työskennellä itsenäisesti eivätkä vaihtuvat asennuskohteet hätkäytä. Pidät asiakaslähtöisestä työstä, jossa pääset selvittämään asiakkaan huoltotarpeen ja tarjoamaan siihen parasta mahdollista ratkaisua. Sinulla on ajokortti ja oma auto, jolla pääset liikkumaan asennuskohteisiin.

Mitä toivoisimme sinulta?

Olet hankkinut jo osaamista ja kokemusta vastaavasta tehtävästä. Sinulla voi olla takataskussa jokin soveltuva teknisen alan koulutus tai vain vahva näyttö osaamisestasi.  Eduksesi luemme konepajateollisuuden ja työstökoneiden tuntemuksen työn haastavuuden ja soveltamiskyvyn osalta. Huoltokohteissa kohtaat asiakkaitamme päivittäin, joten asiakaspalvelu sujuu sinulta luontevasti suomeksi ja olet nuhteeton.

CNC Maint Tech Oy

CNC Maint-Tech Oy on konepajateollisuuden tuotantolaitteiden huoltamiseen ja korjaamiseen erikoistunut yritys. Yritys tarjoaa korkealaatuista huolto-, ylläpito ja korjauspalvelua kotimaassa. Palvelulupauksen mukaisesti 18 hengen tiimi palvelee asiakkaitaan luotettavasti ja nopeasti 24/7. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Keravalla, osoitteessa Myllynummentie 5. https://www.cncmt.fi/

Mitä tarjoamme sinulle ? Työllistyt suoraan CNC Maint Techin kirjoille ja palkkahaitari kokemuksestasi riippuen tässä tehtävässä on 2500-3500 €/kk sekä lisäksi noudatamme teknologian TES:in mukaisia lisiä. Henkilöstömme työterveys kattaa myös lääkekulut. Tarjoamme sinulle vakituisen työn vakavaraisessa yhtiössä mukavien työkavereiden parissa.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta!

Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja otamme sinuun yhteyttä pikapikaa. Ensimmäinen haastattelu käydään Henkilöstöpalvelu Heimon toimesta, jonka jälkeen saatat saada kutsun jatkohaastatteluun.

Jos mielessäsi heräsi kysymyksiä tai haluat jutella työtehtävästä lisää, ota rohkeasti yhteyttä rekrytointia hoitavaan Henkilöstöpalvelu Heimoon, Mari Heino vastaa kysymyksiisi mielellään. Hänet tavoitat arkisin klo 8 – 16 numerosta 044 777 5108 tai sähköpostilla mari.heino@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.