fbpx

Elementtityöntekijä (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme vakavaraiselle asiakkaallemme Hollolaan kokemusta omaavaa

ELEMENTTITYÖNTEKIJÄÄ 

betoniteollisuuden tuotantotehtäviin vakituiseksi työntekijäksi. Työsuhteen alussa 4 ensimmäistä kuukautta olet Heimon kirjoilla ja siitä siirryt asiakkaalle vakituiseen työsuhteeseen, jos tuotannosa ei tapahtu oleellisia notkahduksia.

Tässä sinulle rakennusalan ammattilainen loistava tilaisuus päästä töihin rentoon ja osaavaan työporukkaan mm. lukemaan raudoitteita, tekemään valuja ja kasaamaan muotteja.

Jos sinulla on kokemusta elementtitöistä, omaat rakennusalan kokemusta, sinulla on asenne kohdallaan ja motivaatio tallessa, niin olet todennäköisesti etsimämme henkilö.

Arvostamme hyviä kädentaitoja ja toivomme sinulta löytyvän myös hyvät yhteistyötaidot. Töiden aloitusajankohta on sovittavissa. Työ on päivätyötä ma-pe. Töihin ei pääse kulkemaan bussilla.

Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimolta Marja Koikkalainen puh. 044 777 5102, etunimi.sukunimi@hpheimo.fi