fbpx

Huoltoasentaja (Haku päättynyt)

Kiinnostaisiko sinua työskennellä osana teknologiateollisuusyritystä monipuolisessa huoltoasentajan tehtävässä?

Nykyisen huoltoasentajan jäädessä eläkkeelle etsimme asiakasyrityksellemme Arcos Hydraulik Oy:lle uutta työntekijää Nastolaan. Työajat ajoittuvat arkipäiviin päivävuoroihin liukuvalla työajalla. Työsuhde alkaa Henkilöstöpalvelu Heimo Oy:n kautta, mutta tahtotilana on löytää sitoutunut tekijä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Kenelle työ sopii?

Tykkäät työskennellä itsenäisesti eikä tekniikka hätkäytä. Pidät asiakaslähtöisestä työstä, jossa pääset selvittämään asiakkaan huoltotarpeen ja tarjoamaan siihen parasta mahdollista ratkaisua. Tässä työssä pääset todella kehittymään. Ympärillesi takaamme mitä mahtavimman työyhteisön tuen.

Mitä toivoisimme sinulta?

Sinulla on hydrauliikan perusteiden tuntemus hallussa. Soveltuva työkokemus katsotaan eduksi. Kompleksisten teknisten laitteiden huoltokokemus ehdoton vahvuus, ei välttämättömyys. Omaat maltillisen matkustusvalmiuden ja hyvät tietotekniset taidot. B-kortti ja oma auto käytössä.

Arcos Hydraulik Oy

Yritys kuuluu ruotsalaiseen Arcos Hydraulik -konserniin. Arcos Hydraulik Oy on osa Nordstjernan omistamaa vakavaraista ja pitkäjänteisesti toimivaa Dacke Industri´tä. Yritys valmistaa hydraulisylintereitä ja -järjestelmiä sekä hoitaa näiden huoltoa tuotanto-, energia-, ja laivateollisuuteen. Liikevaihto on noin 5M€ ja henkilöstöä on tällä hetkellä 30. Yli 80 vuoden historian kautta yritys tunnetaan myös nimillä JKV, PMC Hydraulics ja Polarteknik. 
Lue lisää: www.arcos.se/fi 

Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

  • Aloitetaan tärkeimmästä: Tässä työssä palkkasi on sopimuksen mukaan neuvoteltavissa kokemuksestasi riippuen. Osaamisesi karttuessa sinulla on mahdollisuus kasvattaa myös tilipussisi kokoa.
  • Kunnon perehdytyksen, kokoaikatyön, liukuvan työajan
  • Tuemme kaikissa työelämän tilanteissa. Mikäli määräaikainen työsuhteesi ei jatkuisi, lupaamme auttaa sinua uuden työn löytämisessä.
  • Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, kun sinulla on mitä tahansa mielen päällä mistä haluaisit keskustella kanssamme.
  • Hyvät työterveyspalvelut heti käyttöösi
  • Mahdollisuuden pitkäaikaiseen tehtävään
  • Parhaat työkaverit, :)

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti!
  • Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimessa, jonka jälkeen saatat saada kutsun vielä jatkohaastatteluun.
  • Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Melissa Virtanen vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Melissan tavoittaa puh. 044 777 5115 tai sähköpostitse osoitteesta melissa.virtanen@hpheimo.fi .

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.