fbpx

CNC-koneistaja (Haku päättynyt)

Etsimme metallialan asiakkaallemme Lahteen

CNC-KONEISTAJAA 

Voit olla urasi alkutaipaleella tai jo kokeneempi konkari. Tärkeintä on oikea asenne työntekoon!


Menestyt tässä tehtävässä, mikäli omaat tehtävään soveltuvan koulutuksen ja kokemusta Fanuc-ohjelmoinnista. Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan vuoden -23 alussa.

Työotteeltasi olet huolellinen, tarkka ja oma-aloitteinen. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn sekä omaat hyvät tietotekniset ja yhteistyötaidot.
Työssä tarvitaan hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista, muu kielitaito katsotaan eduksi. Tehtävään annetaan kunnon perehdytys.

Jos kiinnostuit paikasta täytäthän vapaamuotoisen hakemuksesi mahdollisimman pian kyseisen työpaikkailmoituksen kautta osoitteessa www.hpheimo.fi, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimolta, Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.