fbpx

Järjestyksenvalvoja (Haku päättynyt)

Etsimme asiakkaallemme Messilään talvisesongiksi motivoitunutta ja asiakaspalveluhenkistä


JÄRJESTYKSENVALVOJAA 


osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Messilässä yhdistyvät upea historiallinen miljöö, loistavat rinteet, laadukas palvelu ja toimintatapa. Yhdeksän hissin Messilä on eteläisen Suomen suurin ja suosituin hiihtokeskus, jonka puolesta puhuu noin 2 miljoonaa hissinousua ja 150 000 talviurheilun ystävää lumisesongin aikana! Tästä on hyvä jatkaa uuteen sesonkiin.

Onko sinulla voimassaolevaa järjestyksenvalvojakorttia? Pystytkö työskentelemään viikonloppupainotteisesti sekä viikolla 8? Oletko sosiaalinen ja asiakaspalveluhenkinen? Onko työotteesi itseohjautuva ja osaat toimia joustavasti kaikissa tilanteissa? Haluatko työskennellä tärkeänä osana rennossa, osaavassa ja huumorintajuisessa työporukassa? Löytyyhän sinulta ajokortti?


Mikäli vastasit ylläoleviin kysymyksiin kyllä, niin saatat olla todennäköisesti etsimämme henkilö. 


Työ on osa-aikainen ja määräaikainen kestäen talvisesongin. Lähetäthän hakemuksen osoitteessa www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Voit liittää mukaan myös ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Marja Koikkalainen p. 044 775102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi

Käsittelemme vain kotisivujemme kautta jätetyt hakemukset.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.