fbpx

Peltiseppä kattoturvatuotteille, Lahti (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme asiakkaallemme, Suomen johtavalle ränni-, katto- ja salaojaremonttien toteuttajalle, pitkäkestoiseen työhön Ränni- ja kattoturvatuotteiden pariin peltiseppää.

Toivomme, että olet motivoitunut tekijä ja innokas oppimaan uutta. Tartut työhön ja teet sen laadukkaasti loppuun saakka. Sinulla on hyvä fyysinen kunto, työkalut pysyvät kädessä, etkä pelkää korkeita paikkoja. Työssä tarvitset mielellään rakennusalan- tai tuotannon työkokemusta peltisepän töistä. Voit olla myös urasi alussa oleva tulevaisuuden lupaus!

Kiinnostuitko? Ole nopea ja täytä hakemus kyseisen ilmoituksen kautta. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien kavereiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Seljas, 044 777 5109, tommi.seljas@hpheimo.fi