fbpx

Tietoliikenneasentaja NRT Tietoliikenne, Espoo (Haku päättynyt)

Kiinnostaako sinua työskentely tietoliikenne- ja turvajärjestelmäasennuksien parissa ? Nautitko asiakaspalvelusta ja työkalut pysyvät kädessäsi ? Haluatko olla osana kasvavaa ammattilaisten tiimiä ?  

Tule Tietoliikenneasentajaksi NRT Tietoliikenteelle Espooseen

Millainen työ on kyseessä?

Työskentelet osana asennustiimiämme ja vastaat mm. kuluttaja- ja yritysliittymien asennuksista kohteissamme. Huolehdit asennusten aikataulutuksista, kaapeloinneista,  päätelaiteasennuksista (wlan, 5G liittymät) ja niiden toimivuudesta. Työpäiviisi saattaa osaamiseesi ja kiinnostukseesi perustuen liittyä esimerkiksi kuitu- ja kupariverkkoon liittyviä kytkentätöitä, kuituhitsauksia sekä wlan-asennuksia.
Työaikamme on klo 8 – 16 ja työkohteet sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudulla. Tarjoamme sinulle vakituisen, kokoaikaisen työn ja kaupan päälle loisto työkaverit, jotka tekevät työtään rennolla otteella, mutta kunnianhimoisesti.

Millaista työkaveria toivomme ?

Edellytyksenä onnistua työssäsi on tietysti soveltuva tietoliikenne- tai sähköalan koulutus sekä perusosaaminen/kokemus tietoliikennetekniikan asennustöistä.  Asennuskohteissamme kohtaat asiakkaitamme päivittäin, joten asiakaspalvelu sujuu sinulta luontevasti ja olet nuhteeton. Olet oma-aloitteinen ja kykenevä itsenäiseen työskentelyyn sekä sinulla on oma auto käytössäsi.

Rakennusteknisen tiedon luemme eduksesi. Oikealla työtekoasenteella ja halulla oppia pääset pitkälle, perehdytysapunasi on alkuun kokeneempi asentaja.

Mitä me tarjoamme sinulle ?

Olemme kasvava, hyvän yhteishengen omaava työyhteisö, jossa toiminta perustuu luottamukseen, vastuullisuuteen ja ammattitaitoon. Tarjoamme sinulle kuukausipalkan ja työterveyden lisäksi OP-Pohjolan laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta!

Käymme hakemuksia läpi ja otamme sinuun yhteyttä pikapikaa. Ensimmäinen haastattelu käydään verkkohaastatteluna, jonka jälkeen saatat saada kutsun jatkohaastatteluun. 

Jos mielessäsi heräsi kysymyksiä tai haluat jutella työtehtävästä lisää, ota rohkeasti yhteyttä rekrytointia hoitavaan Henkilöstöpalvelu Heimoon, Mari Heino vastaa kysymyksiisi mielellään. Hänet tavoitat arkisin klo 8 – 16 numerosta 044 777 5108 tai sähköpostilla mari.heino@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.