fbpx

Postinlajittelija, Vantaa (Haku päättynyt)

Haluatko tehdä hivenen lyhyempää työpäivää vai kaipaatko kenties lisätienestejä ? Etsimme asiakasyrityksellemme

POSTINLAJITTELIJAA 

lajittelutiimin uudeksi jäseneksi Vantaan Koivuvaaraan. 

Millainen henkilö kyseessä ?

Sinulla voi olla jo kokemusta postin lajittelusta tai haluat kehittyä jakelualan ammattilaiseksi. Olet tarkka, näppäräsorminen ja näkökykysi on hyvä. Olet täysi-ikäinen ja pidät rutiininomaisesta työstä sekä tunnet vastuuta työsi jäljestä.
Olet tärkeä palanen osana pientä, positiivista ja työhaluista työyhteisöä. Lajittelijan tarkan työn ansiosta Jakajan työ sujuu leikiten.  

Meillä voit kommunikoida suomeksi tai englanniksi. 

Mitä työ käytännössä on ?

Lajittelet kirjeet ja aikakausilehdet jakajia varten lajittelukeskuksessa valmiiksi. Työtä tehdään arkipäivisin klo 7 - 15 välisenä aikana kahdessa 4-6 tunnin vuorossa. Voit työskennellä joustavasti 3 - 5 päivänä viikossa, työvuoroista sovitaan aina erikseen. Voit siis sovittaa työnteon parhaiten elämäntilanteeseesi sopivaksi.  

Miten autamme sinut alkuun ?

Saat perehdytyksen tehtävään ja tarjoamme sinulle joustavuutta työvuoroihin sekä mukavan tiimin tuen. Saat kokemusta terminaalityöskentelystä ja näköalapaikan jakelumaailmaan. Palkkaa maksetaan jakelun työehtosopimuksen mukaisesti kaksi kertaa kuukaudessa tehtyjen työtuntien mukaan.

    Kiinnostuitko ? Ole nopea ja täytä hakemus kyseisen ilmoituksen kautta, haastattelemme hakijoita välittömästi ja paikka täytetään sopivien löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Mari Heino, 044 777 5108, mari.heino@hpheimo.fi .

    Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.