fbpx

Imupaineautokuljettaja, E-Ympäristöpalvelut (Haku päättynyt)

Eerola-Yhtiöt on ympäristöhuoltoalalla toimiva yli 50-vuotias perheyhtiö. Yritys toimii 23 palvelukeskuksesta käsin koko Suomen alueella ja tehtävänä on luoda viihtyisyyttä koteihin ja työpaikoille pitämällä vesi- ja viemärijärjestelmät toiminnassa. Työ perustuu vahvaan laatuajatteluun, joustaviin työmenetelmiin sekä tehokkaaseen ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan. 

Etsimme asiakkaallemme Eerola yhtiöiden E-Ympäristöpalvelut Länsi Oy:n Lohjan ajoihin ammattitaitoista  

IMUPAINEAUTON KULJETTAJAA  toistaisesti voimassa olevaan työsuhteeseen.

Edellytämme hakijalta:

- voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä

- C-ajokorttia

- hyvää suomen kielen taitoa 

- asiakaspalveluhenkisyyttä

- rehtiä ja reipasta asennetta

- hyvää fyysistä kuntoa

Aiempi työkokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi, työturvallisuuskortti plussaa.  

Tarjoamme hakijalle:

- kilpailukykyisen palkkauksen suhteutettuna ammattitaitoon

- asianmukaiset työvarusteet 

- mukavan ja reilun työyhteisön 


Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa 6kk määräaikaisuudella Henkilöstöpalvelu Heimon kautta, jonka jälkeen mahdollisuus siirtyä asiakkaan kirjoille. 

Lähetäthän pikaisesti vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Mari Heino, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5108, mari.heino@hpheimo.fi   

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.