fbpx

Kassamyyjä (15-20h/vko) (Haku päättynyt)

Myyjä (15-20h/vko) Hervannan K-Market

Etsimme myyjää Hervannan K-Markettiin. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa kassatyö, hyllytys, kaupan avaaminen, sulkeminen, paistopisteestä huolehtiminen ja pakettipalveluiden hoito (UPS, Matkahuolto, DB Schenker). Myyjän tehtävässä on etua mikäli sinulle on kertynyt jo kokemusta mutta ennenkaikkea toivomme sinulta työhön soveltuvaa asennetta, tehtävään tarjotaan kattava perehdytys. Työ painottuu iltoihin ja viikonloppuihin, joten tämä on oiva työ esimerkiksi opiskelijalle. 

Tarjoamme sinulle

- pitkäkestoisen työn

- töitä 15-20 tuntia viikossa 

- kattavan perehdytyksen

- mukavan työporukan

- monipuolisen työnkuvan

Odotamme sinulta

- paloa kaupan alan töihin ja asiakaspalveluun

- vastuuntuntoista ja ahkeraa työotetta

- oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta

- joustavuutta

- valmiutta työskennellä myös yksin


Jos avoin työtehtävä myyjänä kiinnostaa sinua, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si mielellään pikapuoliin työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja antaa Henkilöstöpalvelu Heimosta Mikko Heino 044 777 5105 mikko.heino@hpheimo.fi

Haastattelemme hakijoita haun aikana, paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.