fbpx

Kokki (Haku päättynyt)

Kiinnostaisiko sinua itsenäinen ja vastuullinen kokin työ Lahdessa? Tässä sinulle oiva paikka säännöllisen päivätyön merkeissä!

Haemme asiakasyrityksellemme Lahden Neste Taukotuulelle kokkia liikenneasemalle monipuolisiin tehtäviin. Työajat ajoittuvat ma-pe välille noin klo 7-15. Pääset esimerkiksi työstämään lounasbuffaa, tilausannoksia sekä suunnittelemaan niitä. 

Kenelle työ sopii?

Omaat ravintola-alan koulutuksen. Sinulta löytyy oma-aloitteisuutta, palveluhenkisyyttä ja reipasta mieltä. Haluat tarjota asiakkaille erinomaista ruokaa ja päästä vaikuttamaan ruokalistojen suunnitteluun. Toivomme että sinulta löytyy vähän kokemusta vastaavista tehtävistä ja etsit töitä pidemmäksi ajaksi.

Liikenneasema Taukotuuli on tarjonnut kattavia palveluitaan jo vuodesta 1984!

Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

  • Palkkauksesi pohjautuu mara:n työehtosopimukseen. Työkokemuksesi vaikuttaa palkan muodostumiseen, mutta neuvotteluvaraakin löytyy. 
  • Kunnon perehdytyksen
  • Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, kun sinulla on mitä tahansa mielen päällä mistä haluaisit keskustella kanssamme.
  • Hyvät työterveyspalvelut heti käyttöösi
  • Säännölliset työajat ja mahdollisuuden pitkäaikaiseen tehtävään.
  • Pääset osaksi huippuporukkaa. :)

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti!
  • Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimessa, jonka jälkeen saatat saada kutsun vielä jatkohaastatteluun.
  • Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Melissa Virtanen vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Melissan tavoittaa puh. 044 777 5115 tai sähköpostitse osoitteesta melissa.virtanen@hpheimo.fi .

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.