fbpx

Työntekijä autovuokraamoon (Haku päättynyt)

Kiinnostaisiko sinua toimistopainotteinen työ Lahdessa? Tule meille töihin autovuokraamon työntekijäksi!

Etsin autovuokraamon työntekijää Vuokraus Hyypiä Oy:lle toimipisteeseen. Työajat ajoittuvat arkipäiviin ja päivävuoroihin, n. 8h klo 7-17 välillä.

Mitä työssä pääsee tekemään?

Tehtävä on monipuolinen. Pääset oppimaan käyttämään yrityksen järjestelmiä, hoitamaan asiakaspalvelua suomen- ja englannin kielellä sekä pistämään itsesi konkreettisesti likoon autoja putsaten. Autojen putsaus on niiden sisätilojen ja ulkopintojen siistiksi laittoa seuraavaa kuljettajaa varten, eikä tehtävään edellytetä välttämättä autopuolen koulutustaustaa.

Kenelle työ sopii?

Tämä työ sopii sinulle, joka tykkäät työskennellä osittain asiakaspalvelutehtävässä ja osittain itseksesi. Pääset tarvittaessa ajamaan autoja myös huoltoon, joten edellytämme sinulta 18-vuoden ikää ja B-korttia. Sinulta löytyy hyvät yhteistyötaidot ja halua kehittyä. 

Vuokraus Hyypiä Oy on osa Hyypiä konsernia. Organisaatiosta löytyy liki 20 vuoden kokemus vuokraus-, muutto- ja logistiikkapalveluiden saralta. 

Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

  • Tässä työssä palkkaus on sopimuksen mukaan, aikaisemmasta kokemuksestasi riippuen. Voit vaikuttaa palkkaan osaamisesi karttuessa. 
  • Kunnon perehdytyksen
  • Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, kun sinulla on mitä tahansa mielen päällä mistä haluaisit keskustella kanssamme.
  • Kattavat työterveyspalvelut heti käyttöösi
  • Säännölliset työajat ja pitkäaikaisen tehtävän
  • Pääset osaksi huippuporukkaa. :)

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti jo hakuaikana. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti!
  • Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimessa, jonka jälkeen saatat saada kutsun vielä jatkohaastatteluun.
  • Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Melissa Virtanen vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Melissan tavoittaa puh. 044 777 5115 tai sähköpostitse osoitteesta melissa.virtanen@hpheimo.fi .

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.