fbpx

Myyntiassistentti (Haku päättynyt)

Oy Parlok Ab on muovituotteisiin erikoistunut valmistaja, jonka toiminta Paraisilla alkoi jo vuonna 1959. Henkilöstöä on noin 60 ja liikevaihto vuonna 2019 oli noin 9 milj.€. Oy Parlok Ab on kotimaisessa omistuksessa. Päätuoteryhmässämme raskaan kuljetuskaluston lokasuojissa ja roiskeenestojärjestelmissä olemme yksi Euroopan johtavista valmistajista. Päämarkkina-alueemme on Eurooppa, mutta yhtiöllämme on merkittävää vientiä myös sen ulkopuolelle. 

Oy Parlok Ab:n tytäryhtiön  Oy Parlok Trading Ab tehtävänä on Parlokin tuotteiden valmistus, varastointi, myynti, markkinointi sekä jakelu Suomessa ja Baltiassa. Parlokin omien tuotteiden lisäksi on myynnissä laaja tuotevalikoima päällirakennekomponentteja kuljetusvälineteollisuudelle sekä jälkimarkkinamyyntiin. Käythän tutustumassa yritykseen www.parlok.fi

Haemme Parlokin kasvavaan joukkoon, vakituiseen työhön

MYYNTIASSISTENTTIA

hoitamaan Suomen ja Baltian myynnin tukitehtäviä Lahden toimistoon.

Etsimme myynnillistä, kielitaitoista, itsenäiseen työhön pystyvää ja motivoitunutta henkilöä osaksi kasvavaa tiimiä. Myynnin tukitoimiin kuuluvat mm. tarjousten ja tilausten käsittely, tiedottaminen sekä tapahtumien järjestäminen ja osallistuminen niihin. Hoidat myös näppärästi yleisiä toimistotöitä sekä osallistut myyntihenkilöstön monipuolisiin avustaviin tehtäviin hyvässä tiimihengessä. 

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja positiivisuutta sekä kykyä hallita kokonaisuuksia. Aiempi kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi. Nautit työn hektisyydestä, mutta osaat tarttua myös rutiineihin. Tehtävä edellyttää vähäisessä määrin matkustamista tapahtumien järjestelyissä ja niiden aikana Suomessa ja Baltiassa.

IT-taidoiltasi olet osaava ja MS Office-ympäristö on tuttu. Asiakkuudet hoituvat pääasiassa puhelimitse ja sähköpostitse. Suomen kielen lisäksi englanti sujuu sinulta niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Muu kielitaito on eduksi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin täytäthän hakemuksen kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitäthän mukaan myös hakemuksen ja ansioluettelon palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä antaa Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.
Ensimmäinen haastattelukierros pidetään videohaastattelulla.
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoaen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytmisävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.