fbpx

Tuotantotyöntekijä teknologiateollisuuteen (Haku päättynyt)

Kiinnostaisiko sinua sorminäppäryyttä vaativa itsenäinen työ Lahdessa? Tule meille töihin kokoonpanijaksi!

Etsimme asiakasyrityksellemme kokoonpanijoita kokoaikatyöhön elektroniikkateollisuuden pariin. Työajat ajoittuvat arkipäiviin: mahdollisuus päivävuoroihin, alkaen klo 7:00 tai 2-vuorotyöhön, jolloin työpäivät starttaavat klo 6:00 tai klo 14:00.

Kenelle työ sopii?

Tämä työ sopii sinulle, joka tykkäät työskennellä tarkkuutta ja huolellisuutta vaativassa tehtävässä. Sinulta löytyy sorminäppäryyttä ja hyvät yhteistyötaidot. Työkalut pysyvät edes joten kuten käsissäsi ja toimit itseohjautuvasti. Uskallat kysyä apua aina tarpeen vaatiessa. 

Sinun ei tarvitse olla valmis paketti vastaavalla työhistorialla. Tärkeintä on halusi oppia. Tehtävään soveltuva koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole edellytys työpaikan saamiseksi.

Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

  • Aloitetaan tärkeimmästä: Tässä työssä palkkasi on teknologiateollisuuden TES:n perustuva, noin 11,5-12,5€/h aikaisemmasta kokemuksestasi riippuen. Osaamisesi karttuessa sinulla on mahdollisuus kasvattaa myös tilipussisi kokoa.
  • Kunnon perehdytyksen
  • Tuemme kaikissa työelämän tilanteissa. Mikäli määräaikainen työsuhteesi ei jatkuisi, lupaamme auttaa sinua uuden työn löytämisessä.
  • Me Heimolla välitämme työntekijöistämme. Lupaamme, että saat meidät nopeasti kiinni, kun sinulla on mitä tahansa mielen päällä mistä haluaisit keskustella kanssamme.
  • Hyvät työterveyspalvelut heti käyttöösi
  • Säännölliset työajat ja mahdollisuuden pidempiaikaiseen työpaikkaan
  • Pääset osaksi huippuporukkaa. :)

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

  • Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä nopeasti!
  • Ensimmäinen haastattelu käydään puhelimessa, jonka jälkeen saatat saada kutsun vielä jatkohaastatteluun.
  • Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.  

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta Melissa Virtanen vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele hänelle ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Melissan tavoittaa puh. 044 777 5115 tai sähköpostitse osoitteesta melissa.virtanen@hpheimo.fi .

HEIMOTARINA 

Henkilöstöpalvelu Heimo syntyi tarpeesta tehdä tuttuja asioita uudella tavalla. Päätimme perustaa entuudestaan hyvin tuntemallemme alalle yhteisön, joka huolehtii niin työntekijöiden kuin työnantajienkin tarpeista ja tavoittelee kaikkien yhteistä etua.

Henkilöstöpalvelu Heimossa kaikessa on kyse ihmisistä.