fbpx

Postinjakajia Pk-seudulle (Haku päättynyt)

Oletko omaan päivärytmiisi sopivaa työtä etsivä lisätienestejä kaipaava henkilö? Etsimme asiaksyrityksellemme

POSTINJAKAJIA 

jakaamaan osoitteellista postia Espoossa, Helsingissä, Kauniaisissa ja Vantaalla arkipäivisin.

Millainen henkilö kyseessä ?

Sinulla voi olla jo kokemusta jakelualasta tai haluat kehittyä jakelualan ammattilaiseksi. Olet tottunut itsenäiseen työhön ja tunnet vastuuta työsi jäljestä. Rehellisyys on yksi arvoistasi. Olet tärkeä palanen osana pientä, positiivista ja työhaluista työyhteisöä. Meillä voit kommunikoida suomeksi tai englanniksi. Fyysinen kuntosi on hyvä ja sinulla on oma auto käytettävissä jakeluun.

Aikaisempi kokemus ei ole välttämätön, koska kaikki jakajat käyvät läpi yleiskoulutuksen, joka suoritetaan perehdyttäjän kanssa jakelureitillä. Yleiskoulutuksen jälkeen sinulla on käytettävissä jatkuva organisaation tuki. Kaikki harjoittelu on palkallista.

Mitä työ käytännössä on ?

Jaat kirjeitä sekä aikakauslehtiä kotitalouksiin. Jakotyön aloitat sekä lopetat kätevästi puhelinsovelluksen kautta ja työvuorot voit tehdä joustavasti 8:00 - 18:00 välisenä aikana. Voit siis sovittaa työnteon parhaiten päivärytmiisi ja elämäntilanteeseesi sopivaksi.  

Yhden jakelupiirin työaika on 3-5 tuntia ja piiri jaetaan joka toinen arkipäivä. Sinulla voi olla yksi tai useampi piiri jaossa jakelupäivinä. Tämä mahdollistaa sen, että voit saada sinulle sopivan kokonaisuuden työtuntitoiveittesi mukaan.

Työ tehdään omalla autolla ja oman auton käytöstä maksetaan kilometrikorvaus.

Miten autamme sinut alkuun ?

Meillä ei tarvitse arvailla mitä seuraavaksi tehdään. Alkuun sinulle kerrotaan seikkaperäisesti mitä työ käytännössä on. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja ajat ensimmäiset reitit yhdessä kouluttajan kanssa. Työaikoihin vaikutat itse ja tarjoamme sinulle näköalapaikan jakelumaailmaan.

    Kiinnostuitko ? Ole nopea ja täytä hakemus kyseisen ilmoituksen kautta, haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Mari Heino, 044 777 5108, mari.heino@hpheimo.fi .

    Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.