fbpx

Tekninen myymälämyyjä Vantaalle (Haku päättynyt)

Kiinnostaako sinua työskentely turvatekniikan laitteiden ja tietoverkkotuotteiden parissa? Haluatko työllistyä perheyritykseen, jossa palvelu, laadukkaat turvatekniikan tuotteet ja 35 työstään innostunutta tekijää kohtaa ?

Tule FSM Oy:lle Tekniseksi myymälämyyjäksi

Millainen työ on kyseessä?

Etsimme FSM Oy:lle Vantaan Koivuhaan toimipisteeseen myyntihenkistä, asiakaspalvelusta ja turvatekniikasta kiinnostunutta myymälämyyjää. Vastaat tukkuasiakkaidemme palvelusta kokonaisvaltaisesti.  Työpäiväsi pitävät sisällään mm. myyntitilausten tekemistä ja tallentamista, laitteiden ja järjestelmien esittelyjä sekä tuotteiden vastaanottoa, tarkastusta sekä hyllytystä. Olet tärkeä osa myyntitiimiämme, avustat tilauskansioiden ja tarjouslaskennan teossa. Huolehdit, että myymälämme pysyy siistinä ja tuotteet ovat helposti löydettävissä.

Myymälämme palvelee asiakkaitamme arkisin klo 7–16, työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työkavereiksesi ja tueksesi saat myymäläpäällikkö Akin sekä koko Vantaan myyntitiimin.

Kenelle työ sopii?

Myymälämyynnissä kohtaat asiakkaitamme päivittäin niin kasvotusten kuin puhelimitse. Asiakaspalvelu sujuu sinulta luontevasti ja omaat tiimityöhön soveltuvaa sosiaalisuutta ja pelisilmää. Olet oma-aloitteinen ja kykenevä itsenäiseen työskentelyyn. Paineensietokykysi auttaa sinua pitämään useita palloja ilmassa ja olet kiinnostunut oppimaan uutta.

Aikaisempi kokemuksesi turvalaitteiden parista tai sähköalan tuntemuksesi luetaan eduksesi, mutta kokemusta tärkeämpänä pidämme oikeaa asennetta työntekoon, innostuneisuutta B2B-myyntiin, laadukkaaseen asiakaspalveluun sekä tekniikkaa kohtaan. Perehdytämme sinut tehtävään.

 Miksi töihin FSM:lle?

Olemme johtava turvatekniikan ja tietoverkkojen maahantuoja ja tukkuliike. Olemme vakaa, luotettava ja hyvämaineinen työnantaja. Autamme ja tuemme työntekijöitä kehittymään ja kasvamaan tehtävissään. Annamme mielellämme mahdollisuuden ottaa vastaan myös uusia haasteita ja työnkuvia organisaatiomme sisällä.

Meillä on sitoutuneet työntekijät, valoisa ja kannustava työilmapiiri sekä kiinnostavat ja jatkuvasti kehittyvät tuotteet. Olemme saaneet myös Great Place to Work -sertifikaatin 2021. Tuemme ja autamme toisiamme työyhteisössämme.

Tarjoamme työntekijöillemme kiinteän kuukausipalkan lisäksi laajan työterveyshuollon, liikuntasetelit sekä hierontamahdollisuuden.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian oheisen linkin kautta!

Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja otamme sinuun yhteyttä pikapikaa. Ensimmäinen haastattelu käydään verkkohaastatteluna, jonka jälkeen saatat saada kutsun jatkohaastatteluun.

Jos mielessäsi heräsi kysymyksiä tai haluat jutella työtehtävästä lisää, ota rohkeasti yhteyttä rekrytointia hoitavaan Henkilöstöpalvelu Heimoon, Mari Heino vastaa kysymyksiisi mielellään. Hänet tavoitat arkisin klo 8 – 16 numerosta 044 777 5108 tai sähköpostilla mari.heino@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.