fbpx

Myyntijohtaja LKV (Haku päättynyt)

Hei sinä kiinteistönvälityksen ammattilainen! Kiinnostaisiko sinua seuraava askel urallasi asuntokaupan myyntijohtajan tehtävissä. 

Tässä tehtävässä pääset rakentamaan oman unelmajoukkueesi, rekrytoit kiinteistövälittäjiä mukaan, sparraat heidät myynnilliseen menestykseen ja teet itsekin paljon kauppaa. Saat vapautta, vastuuta ja mikä parasta: koko joukkueen onnistuminen näkyy myös tilipussissasi.  Myyntijohtajana osallistut aktiivisesti osakehuoneistojen, loma-asuntojen ja kiinteistöjen myyntityöhön ja pidät huolen, että joukkueessa pysyy hyvä tekemisen meininki. Ymmärrät, että parhaiten luotsaat tiimiä omalla esimerkilläsi ja asenteellasi. 

Työpaikkasi sijaitsee Tampereella ja välitettävät kohteet sijaitsevat ympäri Pirkanmaata joihin liikut omalla autollasi. Olet itseohjautuva ja osaat aikatauluttaa ja johtaa niin omaa kuin muiden työtä. 

Toivomme sinulta

- LKV tutkintoa

- alan työkokemusta

näyttöjä tuloksellisesta myynnin johtamisesta 

- tai kykyä kasvaa uuteen rooliin

- Pirkanmaan paikallistuntemusta

- kivijärjestelmän tuntemusta

- omaa autoa

TARJOAMME SINULLE

Vakavaraisen työnantajan

Vakituisen työsuhteen

Kannustavan palkkauksen

Maksuttoman kotisiivouksen

Mikäli kiinnostuit tästä hienosta uramahdollisuudesta, lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera jo tänään! Työ alkaa sopimuksen mukaan ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jätä hakemus työpaikkailmoituksen linkin kautta niin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. Lisätietoja antaa heimopäällikkö Mikko Heino mikko.heino@hpheimo.fi 044 777 5105.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.