fbpx

Liikenneasematyöntekijä (Haku päättynyt)

Etsimme asiakkaallemme Vierumäen Matkakeidas Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen liikenneasematyöntekijää.

Työnkuvaan kuuluu monipuolisesti liikenneaseman eri tehtävät. Pääset osallistumaan esimerkiksi kassatyöskentelyyn, ravintolatyöskentelyyn sekä puhtaanapitoon. Arvostamme työkokemusta ja osaamista vastaavista tehtävistä, mutta emme edellytä sitä. Tärkeintä on motivaatiosi oppia.

Menestyt tehtävässä, jos nautit erilaisista kohtaamisista ja sinusta huokuu iloista asiakaspalveluhenkisyyttä. Olet tarkka työsi jäljestä, eikä hektinenkään työympäristö hätkäytä. Hakijalta edellytetään täysi-ikäisyyttä.

Olet etsimämme tekijä, mikäli sinulla on:

- hyvät vuorovaikutustaidot

- 2-vuorovalmius

- hyvä peruskunto

Mitä tarjoamme sinulle?

- monipuolisen työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä eri tehtävissä

- pitkäaikaisen kokoaikatyön

- mukavan työyhteisön tuen 

Oma auto helpottaa töihin pääsyä. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli tunnistat itsesi ylläolevasta kuvauksesta, lähetä hakemuksesi osoitteessa www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Tehtävä on aluksi määräaikainen Henkilöstöpalvelu Heimo Oy:n kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Melissa Virtanen, puh. 044 777 5115 melissa.virtanen@hpheimo.fi 

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.