fbpx

Porrassiivooja (Haku päättynyt)

Haemme asiakkaallemme 2 porrassiivoojaa Tampereelle. Tehtävänäsi on siivota kerrostalon yleisiä tiloja. Kohteet sijaitsevat Tampereen alueella ja kohteisiin liikutaan yrityksen autolla. 

Tässä työssä tarvitset ahkeraa työotetta ja B-korttia. Alan koulutus ei ole edellytys, saat työhösi kattavan perehdytyksen. Työt alkavat vuokrasuhteena, jonka jälkeen on mahdollista työllistyä vakinaisesti. Työtä tehdään pääasiallisesti klo 8-16 arkipäivisin. 

Porrassiivoojana saat tessin mukaisen kokopäiväpalkan, riittävän perehdytyksen, ja yksityisen työterveyden huolehtimaan terveydestäsi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa, joten jätäthän hakemuksen pian työpaikkailmoituksen linkin kautta. Lisätietoja antaa Heimopäällikkö Mikko Heino 044 777 5105 mikko.heino@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.