fbpx

Varastotyöntekijä (Haku päättynyt)

Etsimme Tampereelle varastotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työntekijä aloittaa heti asiakasyrityksemme työntekijänä.

Työnkuvaan kuuluu monipuoliset varastotyöt mm. tavaroiden vastaanotto, keräily ja lähettäminen sekä näihin liittyvät toimenpiteet. Tehtävässä pärjää oma-aloitteinen ja tarkka työntekijä, joka pystyy toimimaan kovankin kiireen keskellä. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja työ on arkisin tehtävää päivätyötä 37,5h/vko.

Toivomme hakijalta voimassaolevaa trukkikorttia ja työturvallisuuskorttia sekä hyvää fyysistä kuntoa. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan vakavaraisessa ja kehittyvässä yrityksessä. Pääset työskentelemään mukavassa työyhteisössä ja saat kattavan perehdytyksen.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian työpaikkailmoituksen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Heino, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5105. 

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.