fbpx

Kokki, Hirvihaaran Kartano (Haku päättynyt)

Tarjoamme hyvälle ja ammattitaitoiselle persoonalle roolin uniikissa työympäristössä, missä pääset toteuttamaan elämyksiä kokous- ja juhla-asiakkaille ammattitaitoisen tiimin kanssa. Ruokatuotteemme on huippulaatua ja sen rinnalla on ilo toimia vieraitamme palvellen. Jos tunnistit itsesi, tule ja tuo osaamisesi Kartanolle!

Haemme asiakkaallemme Hirvihaaran Kartanolle kokkia vakituiseen työsuhteeseen

Menestyt työtehtävässäsi hyvin

- Mikäli omaat alan koulutuksen ja kokemusta kokin työtehtävistä

- Työskentelet tehokkaasti

- Ruoanlaitto on sinulle helppoa ja pystyt toimimaan itsenäisesti ja vastuullisesti

- Sinulta löytyy hyvä tekemisen meininki ja positiivinen asenne

Sinulla on vahva visio, mitä hyvä ruoka on ja miltä sen kuuluu näyttää. Omaat joustavan, innokkaan ja motivoituneen asenteen työntekoon, tartut työtehtäviin oma-aloitteisesti ja sinulla pysyy langat käsissäsi myös kiireen keskellä. Keittiötyöskentely edellyttää hygieniapassia. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan ammattitaitoiseen työyhteisöön ja erittäin mielenkiintoiseen työympäristöön Hirvihaaran Kartanoon. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työtunnit on neuvoteltavissa 90h/3 vko tai 120h/3vko.

 

Jos kiinnostuit tehtävästä niin täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mia Aromaa Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5110, mia.aromaa@hpheimo.fi 

 

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.