fbpx

Tarjoilija ja vastaanottovirkailija (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme asiakkaallemme Hirvihaaran Kartanolle moniosaajaa aamiais- ja kokoustarjoilijaa sekä hotellin vastaanottoon

Ensisijaisesti työtehtäviisi kuuluu aamiaispöydän nosto, asiakkaiden palvelu aamiaisella sekä kokousasiakkaiden vastaanotto ja palvelu. Vastaanottovirkailijan työtehtävät on mahdollista opettaa paikan päällä.

Tehtävä edellyttää hygieniapassia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Vartijakortti on eduksi, mutta ei välttämätön. Työvuorojen vuoksi oma auto ja ajokortti katsotaan eduksi hakijalle. Työsuhde on vakituinen.

Jos olet täysi-ikäinen ja kiinnostuit tehtävästä niin täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mia Aromaa Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5110, mia.aromaa@hpheimo.fi