fbpx

Rinnetyöntekijöitä Messilään (Haku päättynyt)

Etsimme Messilään talvisesongiksi motivoituneita ja reipashenkisiä 

RINNETYÖNTEKIJÖITÄ

Messilässä yhdistyvät upea historiallinen miljöö, loistavat rinteet, laadukas palvelu ja toimintatapa. Yhdeksän hissin Messilä on eteläisen Suomen suurin ja suosituin hiihtokeskus, jonka puolesta puhuu noin 2 miljoonaa hissinousua ja 150 000 talviurheilun ystävää lumisesongin aikana! Tästä on hyvä jatkaa uuteen sesonkiin.

Onko sinulla aikaisempaa kokemusta alalta ja harrastat itsekin lumilajeja? Kestääkö kuntosi kirpeitä talvikelejä? Oletko sosiaalinen ja asiakaspalveluhenkinen? Onko työotteesi ripeä, itseohjautuva ja osaat toimia joustavasti kaikissa tilanteissa? Haluatko työskennellä tärkeänä osana rennossa, osaavassa ja huumorintajuisessa työporukassa? Löytyyhän sinulta ajokortti? Pystythän työskentelemään kaikkina hiihtokeskuksen aukioloaikoina? 

Mikäli vastasit ylläoleviin kysymyksiin kyllä, niin saatat olla etsimämme henkilö. Työ on määräaikainen kestäen hiihtokeskuksen talvisesongin.

Henkilökuntaetuna kausikortti Messilään! Työ edellyttää 18 vuoden ikää.

Lähetäthän hakemuksen osoitteessa www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Voit liittää mukaan myös ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Marja Koikkalainen p. 044 777 5102,  marja.koikkalainen@hpheimo.fi


Käsittelemme vain Heimon kotisivujen kautta jätetyt hakemukset.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.