fbpx

IT-asiantuntija, Feon Oy (Haku päättynyt)

Feon Oy on suomalaisomisteinen teräspalveluyhtiö. Palvelemme kone- ja laitevalmistajia, teräs- ja metallirakentamisen ammattilaisia sekä jälleenmyyjiä. Ymmärrämme liiketoimintakulttuurin muutoksia ja kehitämme jatkuvasti käytäntöjä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Asiakastarpeiden ymmärtäminen sekä ratkaisukeskeinen palveluasenne ohjaavat toimintaamme.

Feonilla työskentelee yli 200 henkilöä erilaisissa työtehtävissä ja vuotuinen liikevaihto on noin 180M euroa. Feonilla ja sen tytäryhtiöillä on toimipaikkoja kymmenellä paikkakunnalla, pääkonttori sijaitsee Helsingissä Vallilassa.

IT-asiantuntija

Etsimme Sinua osaksi Feonin tietohallinnon tiimiä rakentamaan kanssamme digitaalista asiointia asiakkaidemme parhaaksi.  

Tehtäväsi on kehittää ja ylläpitää Feonin sovelluksia ja tietojärjestelmiä osana tietohallinnon tiimiä. Tulet toimimaan tietojärjestelmien pääkäyttäjänä muun muassa M-Files ja ERP osalta. Pääkäyttäjänä vastuullesi kuuluu huolehtia järjestelmien toimivuudesta ja loppukäyttäjien opastuksesta. Työnkuvaasi kuuluu myös järjestelmien kehityshankkeisiin osallistuminen.

Toivomme Sinulta tehtävään soveltuvaa AMK-tasoista koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä. Itseohjautuva ja oma-aloitteinen työskentelytapa on sinulle luontaista. Sinulla on aktiivinen ja aikaansaava tapa työskennellä sekä hyvät ongelmanratkaisutaidot. Suomen ja englannin kielen taito sujuu sinulta niin kirjallisesti kuin suullisesti. Tehtävässä edellytetään myös matkustusvalmiutta Feonin eri toimipaikkoihin tarpeen mukaan.

Feon työnantajana tarjoaa Sinulle mielenkiintoisen ja antoisan tehtävän kasvavassa vakavaraisessa suomalaisessa perheyrityksessä, mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi, modernit työtilat ja työvälineet sekä joustavat työajat ja mahdollisuuden myös etätyöskentelyyn. Meillä on Feonilla mukava ja välittavä työilmapiiri. Toimipaikkasi voi olla Hattulassa tai Helsingissä.

Olisitko Sinä uusi Feonin tietohallinnon tiimin it-asiantuntija? Jos vastaat kyllä ja sinusta tuntuu, että haluat liittyä osaksi ammattitaitoista joukkoamme, niin lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera 23.09.2022 mennessä alla olevan linkin kautta. Kerrothan meille avainosaamisesi, ammatilliset onnistumisesi sekä miksi juuri sinä olisit sopivin henkilö tehtävään.

Jos sinulla on tehtävään liittyen kysyttävää, niin lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintojohtaja Marko Kähkönen. Markon tavoitat numerosta 040 482 6422 perjantaina 16.9. klo 12-14 tai tiistaina 20.9. klo 14-16. Muina aikoina lisätietoja antaa Päivi Rajakorpi-Hyvönen Henkilöpalvelu Heimosta ja hänet tavoitat numerosta 044 777 5114.