fbpx

Myyjä (30h/vko) (Haku päättynyt)

Oletko kaupan alan töistä kiinnostunut ahkera ja vastuuntuntoinen työntekijä? Pidätkö asiakaspalvelutyöstä ja hymy pysyy huulillasi myös kiireen keskellä? Mikäli tunnistat itsesi, tässä voisi olla sinulle pitkäaikainen vakituinen työpaikka.

Etsimme Tampereen Vuoreksen K-Markettiin MYYJÄÄ. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa kassatyö, hyllytys, kaupan avaaminen, sulkeminen, paistopisteestä huolehtiminen ja pakettipalveluiden hoito (UPS, Matkahuolto, DB Schenker). Myyjän tehtävässä on etua mikäli sinulle on kertynyt jo kokemusta mutta ennenkaikkea toivomme sinulta työhön soveltuvaa asennetta, tehtävään tarjotaan perehdytys. 

Tarjoamme sinulle

- vakituisen työn

- kattavan perehdytyksen

- mukavat asiakkaat

- monipuolisen työnkuvan

Odotamme sinulta

- paineensietokykyä 

- paloa kaupan alan töihin ja asiakaspalveluun

- vastuuntuntoista ja ahkeraa työotetta

- oma-aloitteisuutta

- joustavuutta

- valmiutta työskennellä eri vuoroissa kaupan aukioloajan puitteissa

Työt alkavat mahdollisimman pian ja viikkotyötunteja tarjotaan 30. Työsuhde solmitaan sinun ja K-kauppiaan välille.  Jos kiinnostuit tehtävästä, haethan heti.  

Lisätietoja tehtävästä saat Heimopäällikkö Mikko Heinolta sähköpostitse mikko.heino@hpheimo.fi  tai puhelimitse 044 777 5105.  

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.