fbpx

Materiaalin käsittelijä mobiililaitteille (Haku päättynyt)

Kuusakoski on suomalainen kierrätysliiketoiminnan edelläkävijä ja kansainvälinen osaaja, jolla on yli sadan vuoden kokemus materiaalien käsittelystä. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti ja yli 90 % käsittelemistämme materiaaleista menee kierrätykseen tai hyötykäyttöön. Huippuluokan ammattitaito takaa tehokkaan, ympäristöystävällisen ja luotettavan kierrätysratkaisun asiakkaan toimialasta riippumatta.

Haemme Lahden toimipisteeseen

materiaalin käsittelijää mobiililaitteille

Materiaalin käsittelijänä toimit osana Kuusakosken uusiokäyttö/tietosuoja -tiimiä. Tehtävänäsi on mobiililaitteiden käsittely: vastaanotto, luokittelu, testaus, tietojen tuhoaminen, pakkaus ja lähetys. Työ sisältää myös laitteisiin liittyvää raportointia. 

Hakijoita toivomme kokemusta mobiililaitteiden ja/tai tietokoneiden käytöstä sekä käsittelystä. Vastaava koulutus ei ole ehdoton, mutta esim. datanomin koulutuksesta on tehtävässä etua.

Tärkeintä on kuitenkin aidosti positiivinen mieli ja asenne työtehtäviäsi kohtaan. Työtehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, kärsivällisyyttä, tarkkuuta ja järjestelmällisyyttä. Kokemus ERP-järjestelmistä sekä Microsoft -ohjelmien hallinta katsotaan eduksi.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva 37,5/vko ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työpiste sijaitsee Lahdessa.

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Tommi Seljas, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5109, ertunimi.sukunimi@hpheimo.fi