fbpx

Pakkaamotyöntekijä lihan savustamon tuotantoon (Haku päättynyt)

Tamminen on vuonna 1994 perustettu perheyritys, jonka missiona on tehdä laatulihaa käsityön leimalla. Tammisen päätoimipaikka sijaitsee Vantaalla ja tuotteita löytyy ruokakaupoista ja HoReCa-alalta ympäri Suomen.

Liiketoiminnan ytimessä ovat laadukkaat kotimaiset raaka-aineet, jotka ovat vastuullisesti tuotettuja. Vastuullisuus tarkoittaa Tammisella jokapäiväisiä tekoja ja valintoja alkutuotannosta lopputuotteeseen saakka. Vastuullisuus on myös olennainen osa toimintaa työnantajana –  Tamminen on rehti ja reilu työpaikka. Tamminen työllistää yhteensä noin 200 elintarvikealan työntekijää.

Haemme asiakkaallemme Lihatukku Harri Tamminen Oy:lle Talmaan liha-alan tuotantoon (savustamo)
PAKKAAMOTYÖNTEKIJÖITÄ vuoden loppuun kestävään työsuhteeseen.
 


Menestyt työssä reippaalla asenteella, tarkkuutta ja huolellisuutta unohtamatta. 

Työtehtävät:
- lihatuotteiden käsittely, viipalointi ja pakkaaminen.

Haluamme löytää henkilön, jolla on aito into tehdä työnsä hyvin. Hyvä fyysinen kunto ja kohtuullinen suomen kielen taito ovat edellytys työntehtävien menestykselliselle hoitamiselle. Aikaisempi kokemus liha-alalta on eduksi.

Palkkaus liha-alan TES:n mukaisesti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Työvuorot sijoittuvat ma-pe. Työ on 2-vuorotyötä. Työvuorot alkavat porrastetusti klo 6-12. Työpaikan sijainnin vuoksi oma auto ja ajokortti katsotaan eduksi hakijalleTyöhön järjestetään perehdytys.

 

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mia Aromaa Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5110, mia.aromaa@hpheimo.fi