fbpx

CNC-koneistaja (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme asiakkaallemme Päijät-Hämeeseen

CNC-koneistajaa

Työ sisältää metallin CNC-sorvausta AAR-poralla. Voit olla täysverinen koneistuksen ammattilainen, mutta toisaalta riittää, että sinulla on hyvät pohjatiedot CNC-koneista ja manuaalikoneistuksesta. Tarvittaessa tarjoamme hyvän oppimispolun tehtävään.

Etsimme tekijää pitkäaikaseen työsuhteeseen. Työ on pääosin päivätyötä, mutta koneistajalla tulee olla valmius työskentelemään myös kahdessa vuorossa. Työpaikalle on Lahdesta mahdollisuus päästä kulkemaan kimppakyydillä, muutoin töhin kulkeminen onnistuu omalla autolla. 

Tärkeää on löytää työntekijä, joka sitoutuu yritykseen. Työsuhde on aluksi 6 kk vuokratyöpaikka Heimon kautta, sen jälkeen mahdollisuus päästä asiakkaan kirjoille vakituiseksi työntekijäksi. 

      Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa pikaisesti täyttämällä hakulomakkeen. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102 marja.koikkalainen@hpheimo.fi.