fbpx

Kirjanpitäjä (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme vakavaraiselle asiakkaallemme Lahteen


KIRJANPITÄJÄÄ


taloushallinnon monipuolisiin tehtäviin määräaikaiseen työsuhteeseen ainakin vuoden 2022 loppuun saakka. 

Työtehtäviin kuuluu mm. kirjanpitoa, alv-laskelmia, kassavirran seurantaa ja raportointia sekä erilaisia hallinnollisia tehtäviä. 

Etsimämme henkilö?

Olet tarkka ja tartut töihin oma-aloitteisesti. Tykkäät työskennellä itsenäisesti ja haluaisit olla osana kansainvälistä organisaatiota. Pidät sovituista aikatauluista kiinni ja kykenet hallitsemaan monialaisen tehtäväkentän. Puhut ja kirjoitat sujuvaa englannin kieltä. Tehtävään soveltuva koulutus katsotaan eduksi.

Eduksi katsomme:

- Kokemuksen vastaavista tehtävistä 

- Kiinnostuksen taloushallintoa kohtaan

Tarjoamme sinulle:

- Hybridi-mallia noudattavan säännöllisen päivätyön

- Palkkauksen sopimuksen mukaan

- Mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Töitä on tarjolla aluksi ainakin joulukuun loppuun 2022, mahdollisesti myös pidempään.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Melissa Virtanen, puh. 044 777 5115 melissa.virtanen@hpheimo.fi