fbpx

Tuotantotyöntekijä (Haku päättynyt)

Purvac Oy on kulkenut lämpömuovauksen, polyuretaanin muottiin vaahdotuksen ja niihin liittyvien materiaalien kehityksen mukana vuodesta 1986 lähtien.


Etsimme asiakkaallemme Purvacille

Lahteen vakituiseen työsuhteeseen motivoitunutta ja ammattitaitoista 


TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ LEVYKONEELLE

Työ alkaa perehdytyksellä muovauskoneelle prosessin oppimikseksi. Tehtäviin kuuluvat linjanhoidon kaikki työvaiheet esikäsittelystä jälkikäsittelyyn. 

Voit olla tuotannon pitkän linjan ammattilainen tai nuori alalle haluava, tehtävään etsitään pitkäaikaista työntekijää. Työn suorittaminen edellyttää teknistä ajattelutapaa ja oppimishalukkuutta. Trukin ajotaito opetetaan tarvittaessa. Työ on kaksivuorotyötä, mutta jatkossa tehtävään toivotaan myös mahdollisesti kolmivuorotyövalmiutta. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä Lahden keskustaa. Työ on aluksi kuusi (6 kk) kuukautta vuokratyöpaikka, sen jälkeen mahdollisuus siirtyä vakituiseksi työntekijäksi asiakkaan kirjoille.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lähetäthän pikaisesti vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen osoitteessa www.hpheimo.fi kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimosta Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.