fbpx

Myyjä (37,5h/vko) (Haku päättynyt)

Etsitkö kokoaikaista työpaikkaa? Pidätkö asiakaspalvelutyöstä, monipuolisista työtehtävistä ja kannustavasta työilmapiiristä? Mikäli tunnistat itsesi, tässä voisi olla sinulle sopiva pitkäaikainen vakituinen työpaikka.

Etsimme Tampereen Kalevaan K-Markettiin MYYJÄÄ. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa kassatyö, hyllytys, kaupan avaaminen, sulkeminen, paistopisteestä huolehtiminen ja pakettipalveluiden hoito (UPS, Matkahuolto, DB Schenker). Myyjän tehtävässä on etua mikäli sinulle on kertynyt jo kokemusta mutta ennenkaikkea toivomme sinulta työhön soveltuvaa asennetta, tehtävään tarjotaan perehdytys. 

Tarjoamme sinulle

- vakituisen työn

- kattavan perehdytyksen

- mukavat asiakkaat

- monipuolisen työnkuvan

- pitkäaikaisen työsuhteen

Odotamme sinulta

- kykyä työskentellä myymälässä yksin

- paloa kaupan alan töihin ja asiakaspalveluun

- vastuuntuntoista ja ahkeraa työotetta

- oma-aloitteisuutta

- sitoutumista pitkäaikaiseen työsuhteeseen

- valmiutta työskennellä eri vuoroissa kaupan aukioloajan puitteissa

Työt alkavat mahdollisimman pian ja työtä tarjotaan 37,5 tuntia viikossa tai halutessasi vähemmän. Työllistyt suoraan asiakasyritykseen eli työsuhde solmitaan sinun ja kauppiaan välille. Jos kiinnostuit tehtävästä, toivomme sinulta pikimmiten hakemusta ilmoituksen linkin kautta. 

Lisätietoja tehtävästä saat Heimopäällikkö Mikko Heinolta sähköpostitse mikko.heino@hpheimo.fi   

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.