fbpx

Sisustuskirvesmies pk-seudulle (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme asiakkallemme SISUSTUSKIRVESMIESTÄ PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Tarjolla nykyiselle tai tulevalle saunarakentamisen ammattilaiselle siisti sisätyö. Työnantaja tarjoaa työhön tarvittavan perehdytyksen, laadukkaat työkalut, sekä mahdollisuuden erinomaisiin ansioihin. 

Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi saunan ja alakaton koolaustyöt, panelointi sekä saunojen viimeistely ja lauteiden asennus. Tyypillinen työkohde on asuinkerrostalo, mutta yritys rakentaa vuosittain myös kymmeniä julkisten tilojen saunoja. Mikäli sinulla ei vielä ole osaamista itsenäiseen työskentelyyn, tehtävään koulutetaan. Tärkeintä työssä onnistumiseen on asenne työtä kohtaan, eli halu tehdä laadukkaita saunoja.

Edellytämme sinulta:

– Rakennusalan peruskoulutusta tai vahvaa työssä opittua kokemusta.

– B-ajokortti.

– Kykyä itsenäiseen työhön.

– Motivaatiota ja oikeaa asennetta.

 

Työ on vastuullista, joten olethan myös tarkka, huolellinen ja reipas.

 

Tarjoamme sinulle:

–  Kilpailukykyisen palkan.

–  Itsenäistä ja vapaata työtä.

–  Työauton ja hyvät työkalut;  hyvä työnjälki ei jää välineistä kiinni.

-  Ammattitaitoisen asennustiimin tuen.

KIINNOSTUITKO? Hae tehtävää toimittamalla hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan meille avainosaamisesi ja ammatilliset onnistumisesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Rajakorpi-Hyvönen, 044 777 5114, paivi.rajakorpi-hyvonen@hpheimo.fi