fbpx

Ränni- ja kattoturvatuotteiden asentaja (Haku päättynyt)

Hei Sinä rakennusalan monitoimimies, etsitkö uutta suuntaa? Voit olla tuore tekijä, tai jo enemmän alaa nähnyt konkari. Pääasia on, että olet innokas oppimaan uutta, etkä pelkää korkeita paikkoja. Tehtävään koulutetaan. 

Haemme asiakkaallemme, Suomen johtavalle ränni-, katto- ja salaojaremonttien toteuttajalle, vakituiseen työhön Ränni- ja kattoturvatuotteiden asentajia.

Toivomme, että olet motivoitunut tekijä ja innokas oppimaan uutta. Tartut työhön ja teet sen laadukkaasti loppuun saakka. Sinulla on hyvä fyysinen kunto, työkalut pysyvät kädessä, etkä pelkää korkeita paikkoja. Työssä tarvitset C-ajokortin ja rakennusalan- tai tuotannon työkokemuksesta on hyötyä. 

Kiinnostuitko? Ole nopea ja täytä hakemus kyseisen ilmoituksen kautta. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien kavereiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Rajakorpi-Hyvönen, 044 777 5114, paivi.rajakorpi-hyvonen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.