fbpx

Varasto-/tuotantotyötekijä Tikkurilaan (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme Vantaan Tikkurilassa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme 

VARASTO-/TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

Työtehtäväsi keskeisintä sisältöä ovat tuotteiden keräily ja terästuotteiden määrämittaan katkaisu asiakkaan tilausten mukaisesti. 
Saat työhön kattavan perehdytyksen ja tarvittaessa trukki- ja sahakoulutuksen. 

Edellytämme tehtäviin:

  • tarkkuutta ja huolellisuutta
  • oma-aloitteisuutta sekä vastuullisuutta omasta tekemisestä
  • hyvää fyysistä kuntoa
  • hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista
  • valmiutta vuorotyöhön

Ratkaisevassa roolissa on hakijan asenne ja motivaatio työtehtäviin sekä kyky oppia uusia asioita osana toimivaa tiimiä. Plussana aikaisempi työkokemus teollisuudesta tai varastotyöstä, trukilla ajotaito sekä kattonosturin käyttökokemus. 

Työ on kaksivuorotyötä ja teet työsi joko Hakkilan tai Koivuhaan toimipisteessä. Työn kesto on alustavasti vuoden loppuun, mutta  sinulla on mahdollisuus myös jatkaa työtehtävässä pitempäänkin, sillä töitä on tiedossa.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus kyseisen työpaikkailmoituksen kautta osoitteessa www.hpheimo.fi Liitä mukaan ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi hakemaasi työtehtävään. Huomioithan, että hakemuksia käsitellään heti ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. 
Lisätietoja tehtävästä antaa Mari Heino, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5108, mari.heino@hpheimo.fi