fbpx

Markkinoinnin moniosaaja (Haku päättynyt)

 TMT. Malinen Oy on ajoneuvoteollisuuden komponenttitoimittaja ja alansa johtava suomalainen komponenttivalmistaja. Asiakkaitamme ovat toimialamme merkittävimmät yritykset. Toimintamme perustuu hyvään ja nopeaan palveluun, laadukkaisiin tuotteisiin ja osaavaan henkilökuntaan. Olemme toimineet vuodesta 1958 ja olemme osa kansainvälistä Axel Johnson International -konsernia. Lisätietoja löydät www.tmt.fi.

Haemme Lahteen TMT. Malinen Oy:n menestyvään joukkoon ammattitaitoista 

Markkinoinnin moniosaajaa

Moniosaajana olet tärkeä osa myyntitiimiä, jossa monipuolisiin tehtäviisi kuuluvat mm.  markkinoinnin toteuttaminen sekä nettisivujen julkaisualustan ylläpito, toiminnanohjausjärjestelmän tuki ja raportointi, sekä vastuu laatujärjestelmän raportoinnista.

Tehtävässä pärjäät loistavasti, jos omaat aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, hyvät ongelmanratkaisutaidot, loogisen hahmotuskyvyn, tarkkuuden ja tiedonhalun oppia uutta. Työssä käytät suomen lisäksi englantia. Odotamme sinun hallitsevan kummatkin kielet sujuvasti suullisesti että kirjallisesti, muu kielitaito katsotaan eduksi. Lisäksi monipuoliset tietotekniset taidot ovat välttämättömät. Päivittäisessä työskentelyssä käytät toiminnanohjausjärjestelmän lisäksi ohjelmia mm. Excel, InDesign, Photoshop, Magento sekä Sharepoint.  

TMT. Malisella tarjotaan sinulle monipuolinen ja mielenkiintoinen tehtäväkokonaisuus, kunnon työvälineet, laadukas tuotevalikoima sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä kannustavassa ilmapiirissä. 

Tehtävä on ainakin vuoden määräaikaisuus, kyseessä on vanhempainvapaan sijaisuus. Työt alkavat heti oikean henkilön löytyessä, kunnon perehdytyksellä. Huomioimme myös Tieto- ja viestintätekniikan loppuvaiheen opiskelijat.

Jos kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videolla. Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimolta Tommi Seljas, etunimi.sukunimi@hpheimo.fi.

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.