fbpx

Myyjä, kattoremontit (Haku päättynyt)

Moi, sinä myynnin nykyinen tai tuleva mestari Uudeltamaalta! Tämä on ilmoitus juuri sinulle. 

Sytytkö tavoitteellisista ja aktiivisista viikoista erilaisten ihmisten kanssa? Etsitkö työtä, joka oikeasti palkitsee tekijänsä? Mukavaa porukkaa ympärillesi, joka on paljon enemmän kuin työyhteisö?

Siinä tapauksessa, meillä olisi tarjota sinulle vertaansa vailla oleva työpaikka!

Etsimme asiakkaallemme, Suomen johtavalle katto-, ränni- ja salaojaremonttien toteuttajalle vakituiseen työhön myyjiä. Olet sitten myynnin kokenut konkari tai myyntityöstä kiinnostunut ammatinvaihtaja, jatka ihmeessä lukemista!

Rakennusalan myynti voi kuulostaa tehtävältä, joka edellyttää vahvaa myyntikokemusta ja alan teknistä osaamista. Mistään koulusta ei kuitenkaan tule tähän tehtävään valmista kaveria, vaan jokainen myyjä saa tehtävään kattavan perehdytyksen. Mestarimyyjän saappaisiin ei kasveta ilman oikeanlaista asennetta – siksi halu oppia ja menestyä ratkaisevat.

Myyntityö on itsenäistä ja tavoitteellista, jossa ahkeruudella, kunnianhimolla ja sinnikkyydellä on mahdollista pärjätä erinomaisesti.

Myyjän työ on luonteeltaan liikkuvaa (ajokortti on siksi välttämätön) ja ihmiskeskeistä. Mikäli olet itseohjautuva, aktiivinen, yrittäjähenkinen ja valmis tarttumaan oman työsi projektipäällikön ruoriin, haluamme kuulla sinusta lisää!

Kiinnostuitko? Ole nopea ja täytä hakemus kyseisen ilmoituksen kautta. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien kavereiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Rajakorpi-Hyvönen, 044 777 5114, paivi.rajakorpi-hyvonen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.