fbpx

Ravintolakolmiolle töihin (Haku päättynyt)

RAVINTOLAKOLMIO OY 

Ravintolakolmio-konserni on 42-vuotias perheyritys, jota luotsaa järjestyksessään jo toinen sukupolvi. Konserniin kuuluu 12 uniikkia ravintolaa pääkaupunkiseudulla. 

Etsimme asiakkaallemme asiakaspalvelusta ja kulinaarisen maailman melskeistä innostuneita 

RAVINTOLA-ALAN TYÖNTEKIJÖITÄ  

monenmoisiin keikkatöihin Helsinkiin eri ravintoloihin syys-joulukuulle (mm. Bar & Bistro Gillet, Paasiravintola) .
Joten, jos olet hakemassa osa-aikaista, kokoaikaista tai pidempijaksoista työtä, ota ihmeessä yhteyttä. Tehtävänkuvista tarjolla on ainakin:
 

  • Tarjoilijoita, a la carte/kassa, 
  • Kokki/ vuoromestari

Olet maanmainio työntekijä, jos sinulla on jonkin verran kokemusta ravintola-alan työtehtävistä. Arvostamme myös sopivaa koulutuspohjaa. Viihdyt kiireisessä työympäristössä, pidät asiakaspalvelusta ja olet valmis työskentelemään vaihtelevissa vuoroissa.  

Olethan tiimityöntekijä, joka hoitaa hommansa nopeasti ja itseohjautuvasti. Tykkäät tietenkin jutella asiakkaiden kanssa suomeksi, muu kielitaito lasketaan eduksi. Arvostamme myös voimassa olevaa hygieniapassia ja anniskelupassia tai valmiutta sellaisten hankkimiseen.  

KIINNOSTUITKO? Paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat osissa tehtäviä nopeasti, joten lähetä reilusti meille tietoa itsestäsi palkkatoiveen kera. Lisätietoja tehtävästä antaa Mari Heino, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5108, mari.heino@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.