fbpx

Varastotyöntekijä Elekroniikkateollisuuteen (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme lahtelaiselle, vakavaraiselle asiakasyrityksellemme Lahteen

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Työt alkavat mahdollisimman pian ja etsitään henkilöä pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtäviin kuuluvat mm. tuotteiden kerääminen, pakkaaminen ja lähettäminen sekä vastaanottaminen. Menestyt työssä reippaalla ja ripeällä työotteella - huolellisuutta ja tarkkuutta unohtamatta. Aikaisempi työkokemus vastaavista työtehtävistä on eduksi. Trukilla-ajotaito on etu. Oikea asenne ja motivaatio työntekoa kohtaan ratkaisevat. Kyseessä on kokoaikainen päivätyö.

Työsuhde on aluksi Heimon kautta vuokratyöpaikka 6kk määräaikaisuudella, mutta sopivalle henkillle on töitä tarjolla pitkäksi aikaa.

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus kyseisen ilmoituksen kautta mahdollisimman pian, koska työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Seljas, 044 777 5109