fbpx

Kokoonpanijoita elektroniikkateollisuuteen (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakasyrityksellemme Lahteen

KOKOONPANIJOITA 

elektroniikkateollisuuteen.

Tehtävässä valttia on ripeä tapa työskennellä kuitenkaan tarkkuudesta tinkimättä, motivaatio oppia alan tehtäviä ja 2-vuorotyö sopii. Pidät tärkeänä hoitaa annetut tehtävät aikataulussa huolella alusta loppuun saakka. Tuot työyhteisöön mukanasi positiivisuutta ja tekevää asennetta. 

Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tehtävään perehdytetään ja tämän jälkeen työtä tehdään itsenäisesti. Sähkö tai elektroniikka-alan koulutus katsotaan eduksi.

Tarjoamme loistavan porukan työskennellä, säännöllisen arjen ja siistin sisätyön. Töitä on mahdollisesti tiedossa pidemmäksikin ajaksi, mikäli osoitat kykysi ja homma sujuu.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.  

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa pikaisesti täyttämällä hakulomakkeen. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Oskari Lindeman, puh. 044 777 5103 oskari.lindeman@hpheimo.fi