fbpx

Särmääjä teknologiateollisuuteen (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme asiakasyrityksellemme elektroniikkateollisuuteen 

SÄRMÄÄJÄÄ

Lahteen.

Tehtävässä pääset eri tuotannon työvaiheisiin ja tekemään metalliosien särmäystä. Toivomme sinulta löytyvän jo vähän alan ammattitaitoa ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Pääset osaksi vakavaraista yritystä, jossa on mahdollisuus pidempiaikaiseenkin työsuhteeseen.

Tarjoamme tehtävään kunnon perehdytyksen, ammattitaitoisen työyhteistön tuen sekä kokoaikaisen työn siistissä sisäympäristössä. 

Työt alkavat mahdollisimman pian. Kyseessä on kaksivuorotyö. Tehtävä on alkuun määräaikainen kesäkauden 2022 ajan ja tämän jälkeen jatko katsotaan tarpeen mukaan. Soveltuva koulutus katsotaan eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa Melissa Virtanen, puh. 044 777 5115 melissa.virtanen@hpheimo.fi