fbpx

Kesätyöntekijä Imupaineauton kuljettaja (Haku päättynyt)

Eerola-Yhtiöt on ympäristöhuoltoalalla toimiva yli 50-vuotias perheyhtiö. Yritys toimii 23 palvelukeskuksesta käsin koko Suomen alueella ja tehtävänä on luoda viihtyisyyttä koteihin ja työpaikoille pitämällä vesi- ja viemärijärjestelmät toiminnassa. Työ perustuu vahvaan laatuajatteluun, joustaviin työmenetelmiin sekä tehokkaaseen ja ammattitaitoiseen henkilökuntaan. 

Etsimme asiakkaallemme Eerola-Yhtiöille kesätyöntekijää IMUPAINE- JA KUIVAIMUAUTON KULJETTAJAKSI
Uudellemaalle


Hakijalta edellytämme:

- voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä

- C-korttia

- hyvää suomen kielen taitoa 

- asiakaspalveluhenkisyyttä

- rehtiä ja reipasta asennetta

- hyvää fyysistä kuntoa

Aiempi työkokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, työturvallisuuskortti plussaa. Työtehtävään tullaan antamaan kattava perehdytys.

Työkohde sijaitsee Uudenmaan alueella, jossa ajot pääsääntöisesti tehdään. 

Tarjoamme hakijalle:

- kilpailukykyisen palkkauksen suhteutettuna ammattitaitoon

- asianmukaiset työvarusteet 

- mukavan ja reilun työyhteisön

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Ole nopea ja täytä hakemus kyseisen ilmoituksen kautta, haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Rajakorpi-Hyvönen, 044 777 5114, paivi.rajakorpi-hyvonen@hpheimo.fi  

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.