fbpx

Asentaja, Saunatalo Oy (Haku päättynyt)

Saunatalo on Suomen suurin saunojen ja paneelialakattojen rakentaja. Toimitamme saunakokonaisuudet asiakkaillemme kerrostalo- tai rivitalotyömaille kohdekohtaisten vaatimusten mukaisesti. Toteutamme myös monipuolisia kylpylä- tai hotellisaunakokonaisuuksia. Olemme listanneet kotisivuillemme joitain referenssejä, joista voit tutustua toteuttamiimme kohteisiin. Valmistamme myös laadukkaita puukalusteita pesu- ja kylpyhuonetiloihin.

Työllistämme yli 100 saunarakentamisen ammattilaista. 

 

Saunatalo

 

Etsimme asiakkaallemme Saunatalo Oy:lle pääkaupunkiseudulle

 

Asentajaa

 

vakituiseen työsuhteeseen

 

Olet ahkera, luotettava ja sinulla on reipas ja itsenäinen ote työntekoon. Sinulla voi olla kokemusta esim. erilaisista rakennusalan töistä ja käsitys rakennustyömaista antaa hyvän pohjan kasvaa alan ammattilaiseksi. Sinut perehdytetään työtehtäviin. Suomen kielen taito on edellytys työssä menestymiselle.

 

Työtehtäväsi on paneloida saunojen kattoja ja työ tehdään sisätiloissa. Työkohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja työ on liikkuvaa.

 

Sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti, B-ajokortti ja auto käytettävissä.

 

Palkkaus TES:n mukainen. Ateriakorvaus ja matkakorvaus sovitun mukaisesti.

 

Työn aloitus sopimuksen mukaan.

 

KIINNOSTUITKO? Täytä hakemus palkkatoiveineen kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä ja haku päättyy heti, kun sopiva henkilö löytyy. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Rajakorpi-Hyvönen, 044 777 5114, paivi.rajakorpi-hyvonen@hpheimo.fi