fbpx

Pizzakokki Vantaan Tikkurilaan (Haku päättynyt)

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme asiakkaallemme Vantaan Tikkurilaan kahta ammattitaitoista 

  • PIZZAKOKKIA

vakituiseen työsuhteeseen.

Oletko sinä etsimämme oma-aloitteinen reippaan asenteen omaava pizzakokki, oka taitaa niin Pizzan, a la carten kuin buffetinkin? 

Odotamme sinulta:

  • Alan koulutusta
  • Kokemusta Pizzan valmistamisesta
  • Oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta
  • Paineensietokykyä kiireen keskellä


Menestyt työtehtävässäsi hyvin, mikäli omaat alan koulutuksen ja sinulla on kokemusta ravintolakeittiöstä sekä pizzan valmistamisesta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan ammattitaitoiseen työyhteisöön sekä upeaan työympäristöön. Pystyt myös vaikuttamaan työtuntiesi määrään. Tervetuloa huippujoukkueeseen! Työ alkaa vuokratyösuhteena, hyvillä tekijöillä mahdollisuus vakinaistua asiakkaan omille kirjoille.

Ole nopea ja hae tehtävää ensi tilassa alla olevan linkin kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus ja palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Mari Heino, mari.heino@hpheimo.fi puh. 044 777 5108.